Redbud Lane Vancouver

Condo Renovation - Redbud Lane Vancouver | Abstract Homes

This condo came to us with very specific instructions.
One of the homeowners had recently been in a very bad motor vehicle accident and was now in a wheelchair. This condo could not currently accommodate him, but with very specific modifications, we were able to make this a fully mobile friendly home. We widened the kitchen to make the radius fit a wheelchair to turn completely around. We widened all the doorways. We made the washroom completely mobile friendly and it is a what they call a wet room. There are no obstructions for the client to go in or out of the shower.
There is plenty of room for him to enjoy his home and everything was updated to be completely modern. This condo is now a bright and comfortable space for this great couple.

Project Gallery